Schimb De Bannner

joi, 15 iulie 2010

Chicken Little Dublate Ro




Walt Disney Feature Animation adauga o noua dimensiune memorabilei sale galerii de personaje si povesti minunate, dar si de inovatii tehnice, cu "Puiu' mic", primul film artistic de animatie realizat integral de acest studio pe computer.

Compania Disney, pionier in utilizarea computerelor pentru animatie inca de la inceputurile anilor 1980, isi foloseste inca o data stilul cinematografic distinctiv si modul de abordare a acestui mediu extraordinar, in combinatie cu o multitudine de inovatii tehnice. Rezultatul este un film care surprinde cele mai bune calitati ale animatiei Disney, impreuna cu un look asa cum publicul nu a mai vazut pana acum. “Puiu' mic” este prezentat in cinematografe selecte din intreaga America, in Disney Digital 3D ™, o experienta revolutionara, cu adevarat tridimensionala.

Disney a colaborat cu celebra companie de efecte speciale Industrial Light & Magic (ILM) pentru a reda filmul in 3D, iar pelicula va fi proiectata utilizand sisteme Dolby® Digital Cinema , special instalate in acest scop.

Doar cerul este limita pentru productia Walt Disney Pictures “Puiu' mic”, o delicioasa comedie-aventura care confera povestii clasice o intorsatura satirica, sofisticata. A trecut de acum un an de la "nefericitul incident cu ghinda", cand Puiu' Mic a provocat haos in orasul sau natal, Oakey Oaks, sustinand ca se prabuseste cerul, dupa ce fusese lovit in cap de ceea ce parea totusi a fi o ghinda. Cazut la pamant, dar nu scos din jos, curajosul pui intra in echipa locala de baseball, in speranta de a-si reface reputatia si de a castiga respectul tatalui sau, Buck Cluck.

Cand datorita lui echipa castiga un meci, Puiu' devine rasfatatul orasului. Abia a reusit insa campionul sa se reabiliteze ca este lovit in cap inca o data. Si, de aceasta data, cerul chiar se prabuseste! Temandu-se sa nu fie inca o data considerat nebun, el ezita sa povesteasca si altora ce s-a intamplat. In schimb, cere ajutorul celor mai apropiati prieteni ai sai – Runt of the Litter, Abby Mallard (alias Ratusca cea Urata si Pestele Iesit din Apa) –in incercarea de a salva situatia fara a arunca din nou orasul intr-o stare de panica totala.

Filmu ruleaza online pe www.cinemaonline.do.am

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu